Ing. Michal Drozd

Ing. Michal DrozdDobrý den, jmenuji se Michal Drozd a jsem projektovým plánovačem ve společnosti Mürdter Dvořák v Olšanech u Prostějova.

To, kde člověk pracuje, však není podle mého názoru to nejdůležitější. Mnohem větší váhu připisuji jeho postojům, názorům, myšlenkám a chování ve společnosti. Do politiky vstupuji proto, že každý z nás má odpovědnost ze společnosti nejen brát, ale také přispět k jejímu rozvoji. A rozvojem není pouhé bezobsažné kritizování událostí, které nás ve městě trápí. O veřejné dění v Prostějově se zajímám již od doby svého studia na gymnáziu Jiřího Wolkera. Zájem o dění ve městě u mě neupadl ani během studia Ekonomické fakulty Vysoké školy báňské v Ostravě.

Prostějov považuji za místo, které má oproti svým konkurentům jako je Přerov nebo Olomouc mnoho předností, které bych chtěl v novém volebním období dál aktivně rozvíjet.

Jsem člověk tvrdohlavý, cílevědomý, komunikace s lidmi mi není cizí a rád bych jí po svém zvolení maximálně využíval. Pouštím se se stejným zápalem do řízení projektů v práci i do výzvy přispět svými schopnostmi k tomu, aby město Prostějov bylo příjemným místem pro život.